Zdravím Léta trpím na opary, řešil jsem to většinou pastou nebo slivovicí. Taky jsem zkoušel tea tree oil. Ale stejně to trvalo tak těch 10 dnů než definitivně vir umřel a opar zaschnul. Zdá se že jsem konečně našel něco co funguje a likviduje přímo ten vir a ne jenom opar pomáhá vysušovat,použil jsem kapky Citrovital. Před dvěma dny ráno po probuzení se opar začal klubat, hned jsem si dal kapku Citrovitalu na prst a místo potřel pak jsem průběžně potíral vždy když byl čas. Neudělal se mi pak po něm ani nějaký viditelný strup a nic nemokvalo místo bylo jenom mírně zarudlé s malým puchýřkem který se zřejmě pak vstřebal, dneska ráno už je opar zcela zhojen a to místo kde byl už téměř nejde najít. http://img809.imageshack.us/img809/3985/ene1.jpg
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.