Domenico ja s Tebou v podstate souhlasim, akorat mi to ukrivdeni prislo nefer.Rozhodne jsem to nedelala zamerne a diskuze neni mrtva kvuli nasim diskuzim o nedonosencich a Vojtovce.Brala jsem to osobne, protoze to osobni bylo a nervy mam v zadeli I bez nicotnych utoku. Hele ona proste vypada, ze nic nevidi.Reaguje na hlas ne na tvar.A staci ty oci tak divne, porad na stranu.Zatim se snazim myslet pozitivne, jinak budu hystericka a budu furt brecet.Pockam az co rekne neurolog. S prikrmama radsi cekam, zaskoci ji obcas I mliko, nechci aby se mi dusila:-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.