| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojík,
Peti promiň, my včera jeli ke tchyni, tak já tu už vůbec nebyla. Navíc zavádím doma, že když odněkud přijdeme v podvečer, tak už se počítač nezapíná, celkově chci omezit, aby jel celý den :-) Ne teda kvůli elektřiny, ale kvůli malému, jeho to pak láká a já když je teď malá, tak ho tam kolikrát pustím ať mám na ni čas..
V troubě se dá taky sterilizovat anebo ve velikém obyč hrnci. Přesnídávkové sklenky jsou malé,tak to by stačil i hrnec. Dát trochu vody, tak max. do 1/4 skleniček, zapnout a nechat těch 15-20 minut, když už slyšíš, že to bublá.
A troubu máte starou? Záleží jakou máš, jsou i s různýma funkcema dnes, nemáš k ní návod? Tam by to totiž mělo být i napsané jak v ní sterilizovat.
A stabilizátory nedávám, nekazí se to. A já zavařuji tak ať se to do roka sní, nedělám nové přesnídávky, když třeba ještě máme. Ať nedopadnu jak babička, která měla kompoty i 20 let staré snad ~t~
Malá v noci spala dost blbě, před třetí vzhůru, přes dvě hoďky jsem ji uspávala, aby mi pak usnula jen na 40 minut. Teď místo abych uklidila jsem si s ní dala necelou hoďku spánku chjo. A vzteká se mi u kojení, vždy potáhne chvíli, začne řvát a tak dokola.
Holky a co ty vaše porody? Pisněte jaké to bylo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.