| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no maaargit.. to je různé
nejstarší měl dva týdny 40°C než skončil v nemocnici, původně byl totiž 10 dní na penicilínu s angínou - vypadalo to jako angína... po asi skoro 14 dnech skončil v nemocnici, tam horečku neměl ani jednou, hned následující den po propuštění měl už zase 39°C, v krku měl recidivujícího bacila, který jednou ve výtěru byl a podruhé zase ne.. takže píchanej pendepon v nemocnici měl jen jeden den. pak už mu dávaly jen nějaké léky na podporu regenerace těch jater, sleziny a spol

nejmladší měl dycky 3 dny 40°C pak malinový jazyk, bílý krk s povlaky.. a pak jak když utne..

takže těžko říct.. prostě tělo se s tím perem.. to že je teď při teplotách unavená je logické..ať hodně odpočívá, hooodně pít, srážet teplotu, bude líp, neboj..
já spíšmluvila o únavě potom

já jak jsem skončila s malým na 7 dní píchaným penicilínu v nemocnici, tak jsem předtím měli zase 40°C, tam teplotu neměl ani jednou.. nicméně od té doby tukám, tukám, je OK, takže to určitě za to stálo, teď jsem ještě byly 16 dní u moře, aby děcka byly zdravé

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.