Omyl smysl to nedává těm co to nechtějí pochopit. Já celou dobu jsem proto ho nechat odborně vyšetřit. Ale na druhou stranu říkám že pokud o to nebude stát tak bude cítit to jako asi každý kdo by byl k něčemu nucen. Jako matka bych také volila to co by mi bylo odborníkem doporučeno a třeba tu léčebnu kdyby to nešlo jinak. Také jsem ze začátku psala že jsem komentáře nedočetla ani do půlky a to jsem pak udělala a píšou tam taky to že i on sám je z toho nešťastný a já nevím co ještě... v tom případě že už i on sám si problém připustil bude dostat ho do léčebny asi lehčí než kdyby byl nucen. Nebudu to dál rozebírat a to že o léčebnách nic nevím to bych ani nekomentovala vím a ne ve zlém. Ale prostě z mého pohledu furt jako poslední řešení
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.