| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak to každopádně~R^

já dostala od tchýně ty z DM ty babyvole nebo jak se to píše a ty opravdu nééé:-((
jsou tvrdý když se nasajou a malej má z toho ty gelový kuličky na tělíčku,tak mu je dávám tak přes den a vím že ho zachvilenku přebalím a i Miu si vzala na panenku ,tak naštěstí je to balení jen po 28kusech

holky já potřebuji zase někde nabít baterie:-)
včera jsem dělala koprovku a jindy jí mám za 15minut hotovou a včera jsem jí dělala asi 16hodin~t~~o~a už jsem měla nervy a málem letěla do odpadu ,ale naštěstí jsem se uklidnila a myslela nato že by jsme neměli co jíst~t~a dala jí do kupy:-)))a nakonec je dobrá

jo a včera jsem se začal zase nějak špinit tak vám nevím coto je~d~~d~~d~mám bolesti jak naMS,a to jsem se čistila jen 3ýdny mám po 6..a najednou toto??coto je??ale jen včera a dneska spíš jen hlen,štve mě že dr.má dovču

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.