Ahoj holky.Tak od včerejší 21.hodiny má Davídek teplotu večer 38 a v noci 39,8.Volala jsem na dětskou pohotovost,nic moc neporadili.Zábaly dávat a ty paralen čípky po půlce.No každopádně jsem s ním hned ráno jela k doktorce a lítala jsem tři hodiny s malým jak hadr na holi.V hicu přes celé město jak hnup.Laboratoř je totiž na poliklinice a doktorka na druhém konci kopřivnice.Vzala mu krev,moč a valila jsem do laboratoře.Hodinu čekala na výsledky a pak zpátky přes celé město k doktorce.Malý má zánět močáku.Nechápu z čeho je mi ho líto bobana.Zase jsem to ořvala celou noc jsem nespala a pak ještě to lítání po městě.Jestli mu prý teploty do zítřka neklesnou po antibiotikách a čípkách,tak nás čeká špitál.
Jedna dotkorka říká zábaly,druhá člověka zprdne za to,že je vůbec dáváš.Jako co je toto za systém opravdu nevím.
Očkování co máme mít 21.srpna se tímpádem ruší,ale naznačila jsem záskoku mé doktorky,že bych příště chtěla ty dvě vakcíny rozdělit,že to je moc velký nápor na to malé tělíčko a ona,ale je to lepší,když se dají obě najednou.Nebudu se s ní o tom prostě bavit,prevenar je nepovinný,je to moje dítě,tak si snad o očkování a kdy bude můžu rozhodnout sama.To je tak,když zaskakuje matka svoji dceru,obě mají stejný názor a podle mě pěkně blbý.
No díky té infekci,co má Davídek možná už více jak týden,tak ani nic nepřibral,za necelé tři týdny jen 8 deka.Bylo mi to tak řečeno,že je to kvůli tomu.To se ještě nestalo,aby tak málo přibral,přitom papal do včerejška hezky,přes den co 2 hodiny a večer jsem nakojila v osm a vzbudil se poslední týden až kolem 5 ráno.Prostě měl nadjezeno přes den,tak pak v noci vydržel.
Ach jo zrovna mám chlapa kousek od Prahy na týden,nejsme zvyklí být bez něho a do toho takové problémy.