| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sedmiletá dcera byla letos na dvoutýdenním táboře poprvé. Do té doby jezdila jen na týdenní školky v přírodě. Byla jsem trochu rozechvělá, protože na rozdíl od školkových časů jela s naprosto cizími lidmi a na dvojnásobnou dobu, navíc v době svých narozenin, ale zvládla to bravurně. Mně se trochu stýskalo, ale zároveň jsem byla od začátku ráda, že se trochu otrká a bude muset spoléhat hodně sama na sebe. Vrátila se rozzářená, přes dvě hodiny v kuse chrlila zážitky a příští rok chce jet znova.

Ačkoli jsem s dětmi pomalu srostlá, jsem s nimi 24/7 a nejsou zvyklé trávit beze mě ani noci nebo víkendy, těším se, až všechny dorostou do věku, kdy je na tábor vyšleme v kompletní sestavě. Jen nevím, jak to ticho a klid pak přežiju ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.