Ahojky,
Pampe super, já ti odpověděla do komentů, ale je to tam 3x
Probiotika vím, že se doporučují Bio gaia tuším, tady je jezdí kupovat do Polska, kde jsou mnohem levnější. Ale od Justu budou určitě taky moc dobré. Já zatím teda prdíky vůbec nemusm řešit, ale zase řešíme jiné věci no... A hlavně vždy jak něco napíšu, tak to zakřiknu..
A do Polska chci sjet koupit plíny, mají prý nějaké moc fajn Dada nebo jak se to jmenuje a vyjdou do 180 Kč a je jich tam teď nevím přesně kolik, ale dost
tak bych je chtěla vyzkoušet a v případě spokojenosti koupím více, protože to tam máme 15 km. Ale ještě nevím kdy pojedem, nějak se mi nechce lítat po obchodech v tom vedru. Skákli jsme dnes na koupák, malá to tam prospala ve stínku pod stromem s jednou přestávkou na kojení. A nebylo v týdnu moc lidí
Malá mi dudlíka nechce, vyloženě ji z něj natahuje. Ještě zkusím koupit jeden typ /zase to závisí na tom kdy se vydám nakupovat/, ten sednul Míšovi. Je fakt, že jich mám plno z těch balíčků apod, ale všechny jsou na jedno brdo. U dr. si dnes cucala prsty jak divá, to byla ale náhoda, protože jinak se trefí jen sem tam. Tak hned říkala že je lepší naučit na dudlík než ty prsty, ty už jí pak nevezmem.
Ale kvůli ní to nechci, to ne, jde o to, že i s malým mi to vyhovovalo, že se s ním zabavil, usínal s ním lépe, uklidnil se, o to mi jde.