ahoj,
tedy Třešničko, vy si "užíváte"
.... no snad jak kdybychom to přivolaly jak jsme si psaly, že Lucka byla zásadně nemocná když jsem tu s ní byla sama.... no já jsem na tom byla líp, sice sama, ale jen s Luckou, ty máš ještě Tomáška.... no snad ti aspoň tchýně trochu pomůže.
Řídké MM to jsou kecy nenech si něco nakukat a vůbec o tom nepřemýšlej. Snaž se c o nejčastěji kojit, klidně po 30 minutách - prostě to prso pořád nabízej, i kdyby si jen cucnu, tak každá kapka se počítá a v tomhle horku prostě tekutiny potřebuje.
Napadlo mě to samé co Jáju, kde k tomu přišel a navíc kluk?
Kdyby byl starší, tak si řeknu, že lítal nahatý, zanesl si tam nějakou špínu, nebo se v tomhle horku rychle kazí i voda v bazénku....
I když máme velký bazén, tak si Lucka občas přeje napustit dětský bazének co má od miminka (želvičku).... a i ten pro jistotu napouštím hadicí samospádem z bazénu, abych jí tam dávala ošetřenou vodu - máme to dobré, ze zahrady na dvorek máme mírný kopeček, bazének dávám na dvůr a ze zahrady to hezky teče
Kdybych jí napustila vodu z hadice, tak jí nemůžu zachlorovat, protože tu máme ve vodě mangan a jak se voda zachloruje, tak zhnědne.... v bazénu už je to vyfiltrované na průzračnou a nechávat jí celý den bez ošetření se mi nechce, mám strach, aby se v ní něco nenamnožilo.