No, vy jí tady radíte nechat to být, že za nepříjemnosti to nestojí... Mně by šlo fakt o princip. Že ze mne dělá někdo blbce. A byla bych hodně nasraná. Švagrové bych řekla, že jsem se náhodou do obchodu stavila a jéje, oni to zlevnili, cena 1999. To je fajn, výjde nás to levněji! A kdyby něco neurčitého brblala, tak bych se jí zeptala - a kolik to teda stálo?Fakt? To není možné! Vždyt tam mají takovou a makovou cenu! Nenatáhl tě ten prodavač? Ukaž, zajdeme tam s účtenkou....no dělala bych blbou, abych ji dokopala říct pravdu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.