No nebo ještě další možnost..... pokud by bylo reálné se sejít kvůli něčemu před poliklinikou..... byla jsem tu dřív, tak jsem zašla rovnou kouknout na ten dárek nebo jí říct, že tam zajdete spolu na to kouknout..... ti to rovnou zaplatím a vytáhla bych 1000kč .... nebo jsi kupovala ještě něco navíc?
nebo jí prostě jen říct, klidně i sama zavolat - XY díky moc, byla jsem na poliklinice, tak jsem zaběhla kouknout na ten dárek..... pošli mi číslo účtu, já ti rovnou tu tisícovku pošlu na účet ať jsme srovnané... nebo jsi kupovala ještě něco?
(co to mmch je? - já jsem ta baba zvědavá a předpokládám, že to není nic tajného)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.