| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Spirálo,
nelze. Bohužel. Teto problém řeším u svého otce. Za pár minut prohrál měsíční výplatu. Žije u svých rodičů, kde logicky měl přispívat na stravu, chod domu apod. Okrádal svojí mámu, lhal, lže a bude lhát...on totiž problém nemá. Řešila jsem to hodně direktivně, jeho výplata chodí na můj účet, ve výplatním termínu ji vyzvednu, babička dostane svůj díl a zbytek předám tátovi. Za den většinou nemá nic...Půjčuju mu na 100% úrok. Nejvíc mě drásalo, jak okrádal vlastní rodiče, hlavně mámu, děda už nad ním zlomil hůl. Funguje to, ale bylo to opravdu direktivně a natvrdo. Babi byla v nemocnici a tím pádem neměl zdroj peněz, domácnost jsem tehdy převzala já- cca 4roky. Kradl jídlo. Byla jsem hustá. Jinak to nefunguje. Doteď razím názor a tvrdě si za ním jdu, že svojí závislostí nebude likvidovat moje prarodiče - jeho rodiče. Samozřejmě, že mi to není vůbec příjemné takto dozorovat vlastního otce, ale on problém nemá, tudíž léčení nenastoupí, tak ho dozoruji jak malé dítě.
Chápu, proč je léčení dobrovolné, znám osobně dobře dva, kteří byli přinuceni a hrají dál. Jeden dělal s penězi - půl roku to tutlal, pak se to profláklo. Byl prakticky stejný, jako můj otec. Jako já se nenávidím, že jsem kuřák z nervozity. Někdy mi to ani nechutná, típu v půlce, asi mě baví zapalovat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.