Jestli vahate zda-li jit rodit do Pardubic, tak ja rikam ano. Rodila jsem tady v breznu 2004 a v zivote by me uz nenapadlo jit jinam. Je mozne, ze vas potka nejak neprijemnost, ale pri porodu jde prevazne o zivot. A riskovat svuj zivot, nebo zivot miminka nejakym zdlouhavym cestovanim je hloupost. Ja jsem byla v Pardubicke porodnici stoprocentne spokojena. Porod mi trval cca 3 hodiny se vsim vsudy, a po dvou hodinach na sale jsem mohla "tancit". Jedina vec, ktera me trosku zarazi je PROC nedavaji vsechny stehy vypadavaci. Pri prvnim diteti jsem je mela, a bylo to o dost lepsi!!!
Co se tyce odd sestinadeli mam divny pocit jen z jedne sestry, ale "blbec" se najde vsude.
A na novorozeneckem odd jsou nejen andilci sestricky, ale i andele doktori :-). Poradili mi se vsim na co jsem se zeptala, a nabidli mi pomoc i v okamziku, kdy jsem ji nepotrebovala.
Dalsi kapitolou je jidlo, ale neznam nemocnici kde by se dobre jedlo ( a neprejte si byt s miminkem na detskem odd, byla jsem tam 2x a pokazde jsem nevedela jeslti nahodou nedrzim bobrika hladu - o kvalite nemluve)
Docela mi vadila nedostatecna hygiena, ale to jsem jim tam velmi durazne pripomenula, a od te doby to bylo lepsi. Takze nevim jak to vypada dnes.
V kazdem pripade, kdyby me nekdy v zivote napadlo poridit si dalsi miminko, tak nevaham ani na sekundu a jdu tam !!!
PS: Jestli jsem Vas nepresvedcila, tak se jedte podivat. Ochotne Vas provedou, vse Vam ukazou a jakekoli dotazy Vam zodpovi!
Předchozí