V tomhle životě mě opustil táta a bratr a nebylo snadné přijmout jejich odchod. Teď už nepotřebuju věřit. Vím, že smrt je součástí života. Že smrtí vše nekončí. Že jsme tu jen na návštěvě a zase se sem vrátíme, byť bez možnosti vzpomenout si na všechno. Že se se svými blízkými zase potkáme. Všechno má svůj smysl, i bolest, kterou musíme překonávat. Jsem ráda, že jsem bolest překonala a můžu na moje blízké myslet s láskou a úsměvem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.