no jenože oni napíšou žitný a přitom tam dají stejně většinu pšenice a žito tam jen tak vhodí, aby se neřeklo, žitný chleba se pozná protože je takový těžký až mazlavý, čistě žitný je docela umění upéct, proto si pekaři tou pšenicí vypomáhají
pšenice není až tak moc škodlivá, ale škodlivý je způsob mletí a taky to, že jim většinou někde plesniví v zásobních a teprve pak se zpracovává, naši předci ji upravovali a skladovali jinak, takže byla pro člověka stravitelnější
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.