| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Připomněla jsi mi roztomilou situaci z relativního nedávna:
Den po císaři na JIPce jsem ležela, ve stavu tělesně i duševně bídném, nemoha za dítětem, protože jsem nedošla ke dveřím, za kterými stál muž. Muž nesměl do pokoje, aby mi pomohl a "musíte počkat, až budu mít čas", rozuměj až si zakouřím.
Ta samá sestra, když mi tedy laskavě pomohla na vozejk a vyrazili jsme na Bělehrad, pravila, že "mi dovoluje pouze patnáct minut, protože nemá čas mě zase strkat do postele".
Navštívili jsme, dítě, nakojila jsem ho, promluvili jsme s lékaři jak a co a pak za dveřmi vše líčili máti, čtvrthodinu jsme překročili, když tam ta osůbka vlítla jak fůrie a jala se mě seřvávat. Chtěla jsem ji seřvat taky, ale místo toho jsem začala brečet. A matka se jí začala za mě omlouvat!
Na pokoji mi ta milunka pak ještě řekla, že prý takovou jako já už tam měla, že jí "zdrhla a courala v košiliřed trafikou". Ptala jsem se jí, jestli ze mě má pocit, že hodlám chodit v košili před trafikou (byla sněhová kalamita), zvláště s přihlédnutím k faktu, že se neudržím na nohou.
Zavolala mi matka a nabádala mě k lepšímu chování. Řekla jsem jí trafikovou historku. Zavěsila. Přišla znovu odpoledne a trpělivě čekala jistě hodinu, až někdo bude mít čas, aby vytáhla z kabelky pytlík s kafem, že ho prý mám té sestřičce dát. Málem jsem brečela znovu.
Řekal jsem jí,že pokud chce a myslí, ať jí pytlík dá sama. Ona na to: "Samozřejmě, ty si prostě budeš dělat co chceš." tónem, jako kdybych odmítla její poslední přání před smrtí. Den po porodu, při kterém v podstatě šlo o život dítěti i mně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.