Stalo se mi loni, že mě honili na telefonu, který byl díky kempování a nedostatku elektriky vybitý 3dny,aby jsem se vrátila včas do CR a že se potřebují dostat k nějakému mému e-mailu. Dohonili mě až díky mobilu manžela. Letos to je zařízeno jinak. takže nečtu a netelefonuju, je mi to šumák. Nemám zákazníky co by nechápali, že tu člověk 16dní není....a relaxuje.
Letos zase pro změnu manžel řešil závady přes wi-fi v kempu,ale u něj se to tak nějak bere, že se mu volá až když hoří....letos tam měl poprvé záskok, jinak tu hodinku denně bohužel musel pracovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.