Ahoj - Lei děkuju za pochvalu, zajímavé je, že mě třeba vaše L. připadá naší Šárce hodně podobná, jen je prostě světlejší, možná proto se ti Šárka líbí
Já nedokážu říct, jestli je podobná mě nebo manželovi, ale je strašně podobná Patričkovi, když byl mimino.
S mlíkem zastávám podobný názor, ono na všechno existuje více názorů i mezi doktory, já jsem se před přechodem na kravské mlíko radila s doktorkou a neměla námitky, jen mě prostě překvapilo to množství, které je P. schopný vypít, to jsem nečekala, ale je pravda, že on pil hodně i UM - ten půllitr UM dal každý den Zjevně mu mlíko žádné problémy nedělá, my jsme taková hodně mlíková rodina - mlíko u nás v lednici nesmí chybět. Hodně z něj i vařím třeba hráškovou polívku, koprovku, špenát, zelené fazolky.....Jen jsem prostě P. zatím ten příjem mlíka omezila na 220 ml ráno a 220 ml večer.
Lei - to vám to zavádění příkrmů vyšlo na prima dobu, kdy si prostě natrháš vše čerstvé. A mrkev nedáváš? Já jen, že se s ní běžně začíná....Právě přemýšlím nad tím, že budu pro Šárku zavařovat cuketu, máme jich mraky, nikdo to nechce a Paťa měl zrovna cuketu jako příkrm kupodivu nejraději.