| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

právě mám doma dubnové mimčo~s~ a taky dva kočáry - ne tedy ten Roan, ale trojkolku trojkombinaci Peg Perego a trojkombinaci Jané Slalom. Jako první jsem koupila to PP (z druhé ruky) a po 3 měsících kupovala ještě z druhé ruky i Janéčko (měla jsem s ním zkušenosti s prvním dítkem), abychom se vůbec zvládli odstěhovat k babičce na prázdniny (máme bohužel sedan a toho PP byl plnej kufr).
A hned několik postřehů, třeba ti to pomůže - korbička u Peg Perega, až je hodně prostorná, je kratší, než u toho Janéčka. PP se ovládá i skládá podstatně hůř, navíc je ten podvozek strašně velikej.

No, shrnu to - od té doby, co Janéčko mám u jsem PP nevytáhla a budu ho prodávat - pro nás se moc nehodí (Praha, panelák, neustále se někam přesouváme jak mhd, tak autem, a dost pendlujeme na víkendy)

Malá není žádné malé miminko - teď na 4měs. má 6,9kg a 66cm, takže myslím, že možná ještě začátek podzimu odjezdíme v hluboké korbičce (nepřijde mi, že by nějak skákala, to PP mi přijde co se týče korbičky o krapet horší ve vibracích)
a pak půjde do sporťáku - stejně už teď je nejspokojenější, když jí stáhnu korbičku a může čumákovat ven, takže předpokládám, že jí to v tom sporťáku bude bavit o dost víc..~j~

Po mých zkušenostech s Janéčkem je to fakt pro mě nejlepší kočár - lehoučký, výborně ovladatelný, skladný a krásně skládatelný, bez problémů s ním jezdím MHD - s PP mám problém na eskalátorech - je delší a je to znát ... no, šla jsem do Slalova znovu, ač jsem si říkala, že to PP bude vlastně to samé jen s velikánským nákupákem (o který mi hlavně šlo), ale ten rozdíl v komfortu pro mě je dost velký!~d~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.