| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lei, já se ptala na tu mrkev, protože jsi se o ní nezmiňovala, tak jsem myslela, že třeba máš nějaký důvod, proč ji nedáváš, chtěla jsem se poučit~;) Jinak super, že se tatínek takhle hezky postará, uvidíme, jestli to časem zvládne i ten náš. Můj jediný čas pro sebe je když uložím malou - usíná tak o půl osmé a jdu si obden na půl hodiny zaběhat, tak to si náramně užívám toho klidu a samoty....Přiběhnu, osprchuju se a přeberu si vykoupaného Paťu a jdeme si číst pohádky na dobrou noc. P. chodí spát tak kolem půl desáté, usíná tak půl hodiny, takže až usne, už moc času pro sebe nemám.....~d~ No, snad to časem vypilujeme.
Klári, super, že máš vyšetření za sebou, jak to dopadlo, přišlo se na něco? A víš vůbec, co čekáte, nebo si chcete nechat překvápko? Já jsem byla nakonec moc ráda, že jsme si tentokrát pohlaví říct nenechali, oba jsme si byli dost jistí, že se narodí Ondrášek, takže to nakonec bylo opravdu překvapení (moc hezké, samozřejmě, ale nééé že bychom z druhého kluka měli menší radost, to ne). Vlastně celé tohle těhotenství a porod byl pro mě mnohem klidnější a pohodovější než poprvé, šestinedělí jako by vůbec nebylo i to sžívání s miminkem bylo nějak přirozenější...Fakt nevím, jestli má ten porod takový význam, asi ano, vlastně z toho čerpám sílu doteď, byl to úžasný zážitek ~s~ Když vidím těhotnou, tak úplně závidím, že ji tohle všechno čeká. A zcela vážně uvažuju o tom, že dvě děti prostě nejsou dost, tak nějak se nemůžu smířit s myšlenkou, že už bychom žádné další dítě neměli. Naštěstí i muž to vnímá obdobně, tak uvidíme....Zatím jsme ve fázi, že rozum říká, že dvě děti jsou pro nás tak akorát, ale srdce touží po třetím. Tak uvidíme jak se to nakonec vyvrbí.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.