| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

jsem moc zvědavá, co ti tu kdo poradí. Já jsem se začala ted´ sbírat ze své druhé největší pauzy. Neběhala jsem 15m. Těhotenství a pak byl manžel pracovně dlouhodobě mimo domov a já sama s dětma, nebylo kdy.

Mám pocit, že ještě nikdy mě začátek tak nebolel. Strašně přestrašně mě bolej nohy. Do běhání se dokopávám, jít alespoň obden a nejde to nejde. Už 3 týden. Pořád to není ono, i když už je to lepší než na začátku.

...tak jsi mě tak pěkně navodila.

Jinak štreky přes 10km jsem začala běhat někdy před 10 lety se svým bývalým, travili jsme tak spolu dni volna. Bylo to prima. A dlouhé tratě jsem si zamilovala. Už se těším, až se do toho zase dostanu.

Myslím, že budu asi muset i vyměnit boty, něco shodit, více odpočívat, trápení je mnoho. ~d~

ALe tobě držím palce~;((.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.