Ahóóój moje Winky,
už jsem se po tobě sháněla v emailu, ale neb mi nefunguje seznamová adresa, psala jsem ti z nové na tvojí, kterou mi přes moje heslo našla ségra v adresáři a páč je taky seznamová, myslela jsem si, že to asi nebude ta správná!
Jsme tu a zatím jsem spokojená, teda s okolím s Číňanama, prostě jste mě fakt dobře připravili na realitu a je to bezva. I děti jsou v pohodě. Jen tu školu, kuli který jsme se sem přihrnuli do toho děsivého vedra, odsouváme až na leden-teda spíš únor, protože v lednu poletíme do Čech k zápisu a tak tam samozřejmě nějaký čas pobudeme. Trochu mě zlobí manžel, ten mi tu za pul roku zvlčel a občas zapomíná, že není studentem na koleji, ale otcem 3 dětí. To je zatím nevětší překvápko, to jsem krapet nečekala. Ještě jsem mu nevyhrozovala at´ mi koupí letenky zpět, protože se mi tu líbí, ale vyslala jsem něco jako poslední varování a pak?! ...pak sama nevím
.
Zítra vyrážíme na výlet do Shanghaje, počasí se krapet umoudřilo a kluci jsou nedočkavý svézt se Maglevem a rozhlédnout se z Votvíráku
. Ale zážitku máme mnoho, kdyžtak mi pošli mail na martina.hanzelova81zavináčgmailcom, at jsme ve spojení. Zdá se, že se do Shanghaje dostaneme celkem často, tak bychom se mohli čas od času sejít.