ještě nikdy se mi tohle nestalo a džemy vyrábím poměrně často.
Včera jsem dělala rybízový džem, již při vaření mi přišel hodně řídký, tak jsem přidala o jeden Gelfix víc. Ve sklenicích neztuhnul. Vše jsem vylila zpět do hrnce a přidala ještě želatinu a nic, je zase téměř tekutý.
Tak nevím, kde je chyba, navíc rybíz obsahuje hodně pektinu....
Nemáte někdo nějakou zaručenou radu? Dneska to budu dělat potřetí a jestli to neztuhne, tak netuším,, co s tím :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.