Dobrý den, po delší době hledání na google, jsem se konečně dozvěděl co jsem potřeboval a mám klid. Aspoň způsob jak zjistit jak na tom jsem a jen za šedesát kaček bez registrace. Za ten klid mi to stojí. Nemusel jsem platit 240,- a rovnou jen 60,-.
Kopírováno ze stránky: "https://ispis.cz/lustrace/popis/sms"
"Pokud potřebujete rychlý a jednoduchý způsob pro ověření osoby v Centrální evidenci exekucí. Ta spočívá v zaslání SMS ve tvaru "cee jmeno prijmeni D.M.RRRR" na naše telefonní číslo a obratem Vám v SMS budou zaslány výsledky lustrace. Platba pomocí Premium SMS. Pro platbu pomocí mobilního telefonu pošlete SMS ve výše uvedeném tvaru na telefonní číslo 902 09."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.