Přidat odpověď
- "úvaha subjektivní? No, to je odvážné tvrzení."
pokud úvahu máte, společně s výkladovými slovníky, za přemýšlení uvádějící a hodnotící důvody pro zaujetí určitého stanoviska uvažování a/nebo slohový útvar na něm založený, případně rozjímání či reflexi, pak není nic odvážného na předpokladu, že jde o subjektivní záležitost
- " V otázkách figurují pouze holá fakta - co je na tom subjektivního?
Možná jste chtěl říci sugestivní - to beru"
většinou nezaměňuji pojmy subjektivní a sugestivní a není tomu tak ani tentokrát. Holá fakta, míníte. Inu - která byste dala příkladem ?
- "můžete rovnou říct, že vše je relativní, a kdyby dotyčný napsal 31 otázek zcela opačných, vyvyšujících Zemana, budete s velkou pravděpodobností mluvit naprosto stejně, že? "
netřeba to říkat, už se stalo. Dejte mi pevný bod a pohnu zemí, pravil Archimedes. Nevím, co by kdyby, nicméně nevyjadřoval jsem se o žádným otázkám, kdežto k tomu, co jsem citoval.
- " Jen aby bylo o čem diskutovat."
Tak to nemusíte mít obavy, když nenapíšete něco Vy, najdou se mnozí další.
- "Ale že na posty státní moci komouši nepatří, tady přestává legrace a tady svůj oblíbený sport - opozice za každou cenu - nijak neuplatňujete:
Moc nerozumím sdělení o oposici za každou cenu, co týká se öbsazení postů státních mocí postů, vyjádřil jsem se srozumitelně.
Předchozí