Mořská vílo, já to vidím tak, že jim oběma strašně moc chybí láska toho druhého - nedávají si vzájemně najevo, že se mají rádi a že si sebe váží...
A ten její chlap je pěknej blb, protože místo aby ji pochválil, tak ji ničí....
Podle mne ona je normální a on je skrytej tyran... jako fakt!
Radu nedám... možná doporučím, ať si tu práci najít zkusí - třeba se to utřepe...
a když ne, tak vždycky v té práci může skončit, ne???
P.S. takovýho podobnýho chlapa mám doma /já naštěstí ty jeho nálady celkem zvládám/, a naštěstí máme obě děti nadstandardní a šikovné ŤUK ŤUK ŤUK!!!, nicméně u nás jsem synka (dcerka je zatím maličká) učila také všechny sporty sama a i přes to, že je šikovný, ze strany mm jsem VŽDYCKY byla označena téměž za zločince, protože chci synka zabít, nebo přinejmenším zmrzačit, když mu kupuju kolo (byly mu necelé 4 roky), nebo když ho beru na hory, aby se naučil lyžovat (4,5 roku), nebo mu kupuju brusle (5 let)....
plavat se naučil letos sám (bude mu 8 let) a mm nelibě nesl, že jsem ho nechala skákat a blbnout s ostatními do bazénu (kde stačil) na koupališti s plavčíkama bez mého bezprostředního a soustředěného dozoru (byla jsem s malou na dece a občas na něj hodila oko...
Za sebe můžu