Můj manžel si s mými rodiči začal tykat v době, kdy zjistili, že jsem těhotná ( svatbu jsme měli o 5 let později) Nabídli mu tykání sami. Na druhé straně se dlouho nic nedělo. Pak tchýně asi po 4 letech řekla, že bychom si mohli tykat, ale já ji řekla, že mi přijde divné si s ní tykat a s jejím manželem vykat a tak já ji vykám a ona mi tyká. Bráchova tchýně si třeba se nou tykala, neboť jsme se znali z práce a protože ji přišlo divné si se mnou tykat a mým manželem vykat, hned na prvním setkání ( narozeniny bráchovy manželky, tehdy přítelkyně) si potykala s mým manželem a její manžel zase se mnou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.