| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, to je stejný jako u nás - o něj se od malička strašně báli, protože v asi 2 měsících se dusil mlíkem a byl pak se zápalem plic v nemocnici - od té doby ho sledovali ostřížím zrakem (jeho mamka a babička) a nespustili z očí ještě na VŠ - on se hned po VŠ natruc oženil (no a pak se rozvedl) a odstěhoval pryč, aby tomu unikl...

Jenže ho to stejně dohnalo v tom stihomamu~d~

A s tím nožem - to je nemlich to samý, jako u nás - synek krájel brambory ostrým nožem už tak ve 3 letech - když to viděl mm, málem ho kleplo.
Jenže on byl na mrtvici už jen, když se synek rozběhl, začal skákat, řádit - to bylo hned křiku, že ať okamžitě přestane, že si něco udělá..

Jeho hlášky stylem - nevis hlavou dolů, praskne ti céva v mozku, nedělej kotrmelec, zlomíš si vaz atp. už téměř nevnímám, to bych se z toho musela zbláznit....
Nejlepší ale bylo, že jsem ho neměla kojit vleže, aby se neudusil mlíkem, jako on... to jsem mu pěkně jízlivě řekla, že to dítě má taky půlku mých genů, takže ať je naprosto v klidu - že moje dítě není tak blbý...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.