| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vílo
akože trápiť sa tým že dieťa sa až v predškolskom veku naučilo bicyklovať, že pláve s rukávkami a nebruslí, no a čo? Píšeš že dieťa je motoricky nie veľmi zdatné tak to možno vyplýva aj z toho. Moja dcéra je tiež nemotorná a pohybovo nenadaná, je na seba veľmi opatrná. Plávať sa naučila ako 9 ročná, bicyklovať sa naučila ako 10 ročná, no a? kde je problém? Syn naopak plával ako 4 ročný a bicykloval tiež, je inak zdatný, pohyblivý, veľa sa naučil sám.

Keby som z toho mala mať ťažkú hlavu tak neviem ako by som zvládla iné problémy ktoré život prináša - mám veľké problémy s chrbticou ktoré ma niekedy vyradia z bežného života aj na pár týždňov, naposledy som riešila 6 ročného syna ktorý zo dňa na deň prestal chodiť a diagnózu hľadali v nemocnici 10 dní, starám sa doma o mamu ktorá nedávno 2x prekonala rakovinu prsníka a je na tom veľmi zle, riešim lieky, doktorov, stravu a popritom chodím do práce, robím deťom program, vozím na krúžky, učím sa so synom lebo je tiež nervák a nechce sa mu do toho, makám v záhradke, do noci varím, upratujem a ráno o 6 už som v práci aby som doma bola o 16:00 a mohla sa venovať deťom, muž takisto a nikdy by nás nenapadlo navzájom sa predbiehať kto má na čom väčšie zásluhy a podiel.

Akože keby som mala fňukať a brať ako big problem, ktorý mi bráni zamestnať sa to, že dcéra v 13 rokoch ešte nevie lyžovať, syn píše na prváka otrasne lebo to asi podedil po mužovi a že s takmer nechodiacou mamou treba behať často po doktoroch tak to môžem rovno zabaliť.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.