Viděla jsem dva díly. Ten na který se právě teď díváš a pak o otci, který se celý život nestaral o svoji dceru a pak po ni chtěl výživné.
U té nezletilé matky jsem měla často chuť ji i jejího přítele umlátit k smrti, jak mi lezli na nervy tím svým přístupem. Ale člověk si musí uvědomit, kolik jim je. Na druhou stranu, já jsem ještě ta generace, kdy bylo běžný mít děti v 18. Tři moje spolužačky otěhotněly už na střední, jedna dokonce rodila v čerstvých 17letech a všechny se o svoje děti normálně staraly a babičky fungovaly spíš jako výpomoc do začátku. Přesně opačný model než v tom příběhu, kde se starala výhradně babička.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.