Inspekce překopala prakticky celou školku. Třídy teď jsou jinak umístěné. V každém patře je něco jiného. Zrušili jim hernu a tam. Je podle mě pravděpodobné, ale v přeřazení syna může mít prsty i inspekce, které se třeba nelíbilo, že dítě s autismem není ve třídě pro děti s autismem.
Osobní asistentka ve školce klasicky dál zůstává, ale bude v jiné třídě. Byla najmutá přes školku a oblastní charitu. Ve třídě u syna působila už dřív. Pomáhala ještě jednomu chlapečkovi s ADHD. Částečně jsem jí platila já a částečně druhá maminka.
Ve třídě pro autisty osobní asistent není. Je tam limit 6 dětí a jsou tam určitě minimálně dvě učitelky. Syn měl osobního asistenta. S pedagogickým nevím, jak to tam bylo. Myslím, že byl jeden na třídu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.