kdybys jeste nekdy grilovala zeleninu - ja nijak nenakladam. nejradsi ogriluju nakrajenou na silnejsi platky (neni pak vysusena) a kazdy si dle chuti sam dat bylinkovou sul, zakapne olejem atd. a doporucuju vyzkouset fenykl, to je jeden z mych favoritu. jinak taky lilek, samozrejme kukurice, zampiony. vetsinou si i nejaky syr ogrilujeme - neco typu feta do alobalu s bylinkami a olejem - jist hned horke.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.