Přidat odpověď
ahoj slunce,
mám dcerku asi jako tvůj syn ADHD a PAS
chodí do obyč školky.. teď bude třetí rok a děti se šoupou - mají nové učitelky... ale pokud zůstane ve třídě třeba jako u nás předloni cca 8 dětí, tak děti prostě nechají spolu...teď jich zůstane asi taky tak nějak.. a zase aspoň děti zůstanou spolu...
učitelky se různě šoupou.. jenom pořád jsou dvě stejné spolu.. ale mají jiné třídy.. a u nás na konci roku ještě ani nevěděly, jestli svoje děti budou mít dál nebo ne..
navíc hl. vychovatelka chystá změnu - a to že ze tříd.. kde děti věkově odpovídaly.. tedy u nás tam byly 5-dejme tou 7 a pak jsou ty 3-4 letý spolu, tak chce od září udělat že v každé třídě bude alespoň 10 tříleťáků..
nevím proč to, esi chce ulevit učitelkám - ono mít 26 tříleťáků asi není žádná slast.. náš například nemluví a neumí se oblékat... jiní zase mají plenu.. a nedojdou si samy na wc, ale přesto s tím učitelky nesouhlasí.. protože dle nich mají tříleťáci naprosto odlišné požadavky než 6,7 děti předškolní.. což je chápu.. mám takto doma děti - 6,5 a 3 - oba budou chodit do školky..
ale jen jsem ti chtěla říct, že s tím šoupáním, je to fakt normální.. u nás teda aspoň zachovávají to jádro dětí co po odchodu školáčků zbyde.. takže tam ty děti aspoň někoho znají, dcerka to dává docela dobře
Předchozí