Jo, chození je super, že budu rodit ten den jsem (kromě mírných kontrakcí)poznala tak, že jsem cítila hrozné nutkání chodit. První syn se narodil po 5km procházce kolem řeky- když byly kontrakce silné, vrátili jsme se domů, vzali tašku a jeli do porodnice, syn se narodil do 2h po příjezdu. Třetí se narodila taky po 2h vycházce, pak byla bouřka takže už se ven nedalo jít a kvůli starším dětem už jsem se nemohla dobře soustředit na prodýchávání, takže jsme jeli a dcerka se narodila 50min po příjezdu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.