| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Shiro,

právě že před prázdninami jsme "nějaký" seznam sice dostali, ale první den jsme dostali úplně jiný.~o~

Když si vzpomenu na všechny ty serepetičky do výtvarky apodobně, tak je mi fakt horko. Navíc ten první den všude v obchodech lidí jak blázen - ale to není divu, když až ten první den nám dali seznam č. 2, který opravdu potřebovali.
Prý si to každá učitelka taky řídí sama a před prázdninami ještě nevěděli, která učitelka ty prvňáčky bude mít.

Jak jsi to popsala - tak to je taky v ideálním případě, když rodiče nebo matka je ten první den ještě doma nebo má dovolenou.

Ale podle mě drtivá většina rodičů včetně mě si dovolenou první den vzít nemůže, jenom volno ráno, aby se mohlo jít s prvňáčkem.

Od druhého dne syn chodil na plný úvazek i do družiny a to do 15 hodin odpoledne a po pár dnech i ráno na 6.45 hodin.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.