Umíte někdo vařit povidla ze švestek, aniž by se musely předtím vypeckovat? Jak se to dělá? Je na to potřeba nějaký speciální vercajk? A totéž se zimními jablky: jde to nějak bez toho, aby se musely loupat a zbavovat jádřinců? Představuju si, že se to dá po x hodinách varu přes něco přecedit, ale jak to něco vypadá? Pochybuju, že se to dá prorvat normálním cedníkem. (Vařím na kamnech, takže to mohou být klidně energeticky náročné návody z babiččiných kuchyní.) Díky předem všem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.