| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To já mám "jen" ještě 3,5 letou holčičku. :-) Je fakt, že když si chce hrát s Filipem, tak je spíš musím ještě hlídat, než že by to byla nějaká pomoc. Přece jen nemá z toho ještě rozum, sice ví, že mu nesmí nic malýho strkat do pusy atd... ale věřit se jí rozhodně nedá. ~t~

Žubko, když jsem přestala kojit starší dceru, taky jsem to obrečela. To už jí ale bylo 14m a odstavila se sama. No ale jak píšeš, má to svý výhody, aspoň se vyspíš. ~R^ Filipa zatím kojím a vyspím se jak kdy, včera třeba jed v 8 večer a pak až v 6 ráno, takže to byla dobrá noc. Někdy jí ještě kolem 2 v noci. Ale i tak to celkem jde, jsou horší děti, co chtěj sosat co 2 hodiny třeba.

Jinak držím palce, ať už jsi brzo v pořádku!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.