Emo, už jsem si to vynutila a přehodila odběšr krve na tuhle středu, to budu nějak 15+4 nebo tak nějak :-. Já vím přesně na den, kdy jsem otěhotněla, jinak to být nemohlo
, takže u mě je to jasný, ale zase si říkám, že čím dřív má člověk jistotu, tím samozřejmě líp.
Jj, bylo to hrozný, jedna ta kamarádka šla na odběr, domu ji z Budějovic vezla tenkrát sanitka a ještě v sanitce ji začala odtékat plodovka, čili změna směru, vezli ji rychle ihned do nemocnice zpět a tam ležela měsíc, voda tekla stále a nestíhala se dodělávat nová, během té doby tam v nemnocnici ke všemu začala cítit pohyby :-(. No a za ten měsíc malá umřela a ona rodila vlastně v 6. měsíci mrtvé dítě. A z plodovky jasné výsledky - zdravé dítě
Jako hroznýýý!!Jako mám to pořád pořed očima a pokud to nebude fakt nutné, odběru se vyhnu, ještě je 20. týden, kde je velice důležitý uzv, takže to by musely být výsledky z tripplů hodně zlé.. Nt jsem měla 2,4, což je tedy téměř hraniční, ale pořád v ok sloupečku, takže snad to bude dobré