Ahoj Soni a všechny snažilky,nikdy by mně nenapadlo,že se také zapojím do diskuze,ale okolnosti mně tak nějak donutily.Mé první těhotenství bylo téměř od začátku rizikové.Pět měsíců jsem musela ležet s nohama nahoře,byla jsem i v nemocnici.Nakonec to dopadlo ale dobře a mám skvělého synka.Protože jsme mu chtěli s manželem pořídit sourozence,snažili jsme se a přesně před rokem(po půl roce snažení)jsem otěhotněla.Těhotenství ale skončilo v 8tt jako zamlklé.V nemocnici mi vyčistili dělohu a měla jsem pocit,že se z toho nikdy nevzpamatuju.Pauza,kterou doporučil gynekolog-půl roku-byla nepředstavitelně dlouhá.Minulý měsíc měl manžel odjet na delší dobu,tehdy jsem se dočetla o "prstíčkování".Nakoupila jsem ovulační testy,s jejich pomocí jsem určila ten nevhodnější den a připojila "prstíčkování".Teď jsem s obrovskou radostí zjistila,že jsem těhotná-stačil 1 pokus!!!!!!Vzledem k průběhu předchozích těhotenství,ještě nemám vyhráno,ale chtěla jsem všechny snažilky povzbudit a tuto metodu vřele doporučit.Děkuji Veronice za její uveřejnění a přeji všem hodně štestí a kulatých bříšek.
Kája
Předchozí