Tak mi konečně ve skleníku začala zrát rajčata, sesbírala jsem kilo v pondělí a na zítra to vidím na další minimálně kilo. ALE mám dotaz, nevíte někdo, zda zítra můžu udělat kečup z těch čerstvě sebraných rajčat i těch starších? Nezkazí se mi to? Nemám raději udělat dvě samostatné dávky, kdyby se ta starší kazila, aby mi nezmařila i ta čerstvá? Nemáte někdo zkušenost? Vždycky zavářím z čerstvého, ale letos je to kvůli dlouhé zimě všechno posunuté a i to zrání je hodně postupné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.