| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Letos jsem poprvé dělala kečup,z hodně zralých rajčat,která jsem jen rozkrájela a komplet s celým i tím vodovým vnitřkem dala do hrnce a minim.30 min.se to vařilo.Nakonec jsem vše přepasírovala,chvilku zas povařila,dala do sklenek a cca 20 min na cca 85 st.zavařila.Dle receptu jsem tam dala i cibuli+koření.
Chuťově je kečup dobrý,ale nechápu proč je tak tekutý - se snad měl vařit mnohem déle,aby se vyvařila téměř veškerá voda z rajčat?Před vl.vařením kečupu jsem k rajčatům nebo spíš pod rajčata žádnou vodu nepřidávala.

Jak dlouho vlastně šťávu z rajčat či ještě nepřepasírovanou směs vaříte nebo kde je chyba?Díky za rady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.