tak tradovalo se toho hodně, jeho syn - můj děda byl dobrý vypravěč :) Já AVF nějak neadoruji, právě protože toho vím hodně... Ale v mnoha směrech si taky myslím, že si úctu skutečně zaslouží - třeba co se týče zásadovosti, opravdovosti... nebo i toho respektu k jiným etnikům - zvláště v jeho době to bylo něco převratného. Jinak z knížek mám nejraději Čerwuiše (u nás se teda zásadně říkalo Červíček), jelikož je nesmírně vtipná - a ten styl humoru se v rodině drží, tak i z toho pohledu je to pro mě zajímavé čtení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.