| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Terorosté nejsou normální lidé, ale vrazi. Zákeřní , úkladní vrazi. Kdo přijme, že jsou neodlišní, je terorista nebo jejich fanoušek. A psáno jest, Vaše slova budiž Ano Ano, Ne Ne."

Myslel jsem, že je to z mých slov zřejmé, ale asi není. Takže tedy: měl jsem na mysli to, že teroristé (většinou) jsou lidé s mentální výbavou běžného člověka, nebývají to psychopaté, sociopaté apod.
Normální v tomto smyslu neznamená dobrý. Za člověka hovoří jeho skutky, kdo vraždí, dobrý není. Vraždění neschvaluji, terorismus nechvaluji, nýbrž odsuzuji, neomlouvám, vraždění pro mne zůstává vražděním bez ohledu na pohnutky. Nejsem teroristou ani jejich fanouškem.
Pochopit teroristy - tím jsem myslel pochopit, co je k tomu vede, jak a proč. Je to důležité k tomu, abychom mohli co nejpřípadněji, co nejúčinněji teroristům čelit. Přijmout, že nejde (v zásadě nejde) o odlišné osobnosti ve smyslu mentálním, je k tomu jedním z klíčovým předpokladů. V boji se běžně každý velitel (pokud není blbcem) snaží pochopit, jak uvažuje protivník, aniž by to z něj dělá protivníkova fanouška nebo zrádce.
Závěrečnou poznámku s "ano, ano, ne, ne" jsem nepochopil. Snad je to nějaká narážka na včerejší intermezzo v Tuzemské politice, ale souvislost s tímto tématem moc nechápu, za osvětlení předem děkuji, pokud se Vám bude chtít. Jediné, co mne napadá, že jste myslel, že navenek terorismus odsuzuji, ale fakticky schvaluji. Je-li tomu tak, pouze opakuji, že terorismus skutečně odsuzuji a neomlouvám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.