| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, zdravím ~3~
Já jsem u Šárky začala přikrmovat někdy okolo 5. měsíce, protože měla hlad - byla velké dítě a když se začala regulérně budit v noci, tak že jsem byla nevyspalá, tak jsem začala dávat kašičky - rýžové, - dělala jsem je v odstříkaném MM a potom v UM. Nevím nic o tom, že by se muselo načaté UM spotřebovat do čtrnácti dnů - nebo si to už nepamatuji? ~d~ Strašně rychle to utíká. Nedávno jsem měla aspoň jedno miminko, teď už k nim mají daleko - teď už řešíme jiný level.
Vybíráme pro holky kroužky - Martinka bude hrát na dva nebo jsou to vlastně 3 nástroje? Kytara, zobcová sopránová a zobcová altová flétna a dnes jsme ji zapsali do Kenda. Šárka zvažovala, jestli půjde tak, ale pak prohlásila, že je to sport pro kluky a ona chce být holčička, takže chce tancovat ~e~~e~~8~ Tak mám hlavu zase v pejru, kam ji dáme - jestli taneční školička nebo nějaký taneční aerobik ~d~ Každopádně Martinka je nadšená, že bude bojovat - snad od mimina má zátěž na meče všech druhů - sotva chodila už se chtěla mečovat klacky, později otravovala o všemožné meče plastové... bratránka sejmula klackem přes hlavu přesně jako ji to dnes učili na tréninku už v roce ~t~~t~~t~ Tak uvidíme, jak jí to půjde - jen já musím začít odkládat do kasičky na tu výzbroj, protože když jsem teď zjistila její cenu je mi slabo ~f~~f~~:-D Ale trošičku jí závidím - bude mít super trenéra a taky tedy je radost se na ty chlapy dívat ~:-D ~f~
Všechny zdravím a přeji příjemnou dobrou noc ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky