Ahoj holky, zdravím
Já jsem u Šárky začala přikrmovat někdy okolo 5. měsíce, protože měla hlad - byla velké dítě a když se začala regulérně budit v noci, tak že jsem byla nevyspalá, tak jsem začala dávat kašičky - rýžové, - dělala jsem je v odstříkaném MM a potom v UM. Nevím nic o tom, že by se muselo načaté UM spotřebovat do čtrnácti dnů - nebo si to už nepamatuji?
Strašně rychle to utíká. Nedávno jsem měla aspoň jedno miminko, teď už k nim mají daleko - teď už řešíme jiný level.
Vybíráme pro holky kroužky - Martinka bude hrát na dva nebo jsou to vlastně 3 nástroje? Kytara, zobcová sopránová a zobcová altová flétna a dnes jsme ji zapsali do Kenda. Šárka zvažovala, jestli půjde tak, ale pak prohlásila, že je to sport pro kluky a ona chce být holčička, takže chce tancovat
Tak mám hlavu zase v pejru, kam ji dáme - jestli taneční školička nebo nějaký taneční aerobik
Každopádně Martinka je nadšená, že bude bojovat - snad od mimina má zátěž na meče všech druhů - sotva chodila už se chtěla mečovat klacky, později otravovala o všemožné meče plastové... bratránka sejmula klackem přes hlavu přesně jako ji to dnes učili na tréninku už v roce
Tak uvidíme, jak jí to půjde - jen já musím začít odkládat do kasičky na tu výzbroj, protože když jsem teď zjistila její cenu je mi slabo
Ale trošičku jí závidím - bude mít super trenéra a taky tedy je radost se na ty chlapy dívat
Všechny zdravím a přeji příjemnou dobrou noc