| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Grainne,
no a možná někde tady je ta hranice mezi tím pravo - levým rozdělením....nevím....prostě mně není proti mysli určitá míra povinné solidarity, ale ráda bych měla manipulační prostor v tom, kam bude směřovat zbytek mých prostředků...a nechce se mi nést pro mě už nepřijatelné riziko za někoho jiného.
Já třeba nerozumím tomu, proč nikomu nevadí, že cestovní pojištění se také liší, součástí jednoho balíčku je to, součástí jiného je zase ono, u každé pojišťovny jinak...částky poměrně malé...je na každém, jestli si ho zaplatí a co si zaplatí...a nikdo neumírá, něvím o nikom, komu by se péče nedostalo nebo kdo by se nedostal domů.....jen někdo jel na základě pojištění sanitkou, pro někoho dojela rodina a někomu mto třeba zaplatila nějaká charita....myslím tu cestu, ne tu péči...
A připojištění se při skoku padákem, který jistě provozuje méně lidí než cesty do zahraničí, je problém? Když si jdu skočit jednou, může to být otázka desetikorun takové pojištění. No a kdybych skákala závodně, tak mi nejspíš pojišťovna nabídne "balíček", ve kterém se mísí míra rizika a současně to, že jsem čím dál zkušenější...Skákání padákem přeci není něco, co by člověk musel dělat nebo co by mohl dělat každý....tak proč by za to měl každý platit tomu, kdo to dělat chce?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.