| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, jedna věc je respektovat daná pravidla a druhá věc je sdílet je a být s nimi ztotožněn.

První musíš za účelem přežití v lidské společnosti, ale ve své podstatě je to jen společenská hra, abychom se nepozabíjeli navzájem. V tomto směru je to celkem rozumné, protože mnoho, možná i většina lidí se zdrží nesprávného chování jen ze strachu z trestu - ať už formálního, určeného soudem, nebo společenského, např. vyvržením z určité komunity. Potud je to v pořádku, ale naprosto není nutné dětem vštěpovat vzory, myslím, že ty lidské ani moc vhodné nejsou, právě proto, že jsou velmi lidské a často chybující.

Diskuse se vede o prostituci, no několik (dost) "děvčat" jsem znávala, ale lidsky pokřivená mi nepřipadala žádná. Lidsky pokřivený je člověk, který zneužívá svou formální autoritu a jiného, vždycky a zásadně slabšího, deptá. V tomto směru lidsky pokřivených blbů znám na můj vkus až dost.
Chyby druhých netřeba sdílet, občas je třeba je přežít a ještě lépe se jim vyhnout, případně se vyhnout takovému člověku.

Jinak tu ještě nikdo nesdělil, jak se konkrétně noční život učitelky, kromě toho, že si o ní drbe "instalatér" s chotí a ta to poté rozdrbe dále po vsi, nebo městečku, konkrétně negativně projevuje při výuce.
Já tedy například považuji za nemravnost drbat o intimním životě jiných lidí, zvlášť těch, co se okázale hnípou ve veřejném pohoršení. Slušný člověk tohle zkrátka nedělá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.