Kluci měli obrázkové pexeso s pár obrázky snad někdy v 1,5roce....později se přešlo na normální. Okolo 2roku jsme s nimi začali hrát člověče s obrázky... pak jsme tu měli něco jako Krtečkova zahrádka, to je zase přestalo bavit okolo 5roku(podle mě ta hra je od 1-3 max. 4let). A nějaký sýry s Tomem a Jerrym...to je bavilo taky cca do 5let. Okolo 4 roku učil manžel syna šachy, já dámu, mlýn a prší.
A náš mladší se okolo 5 roku učil hrát Carcasonne a taky úplně v pohodě.
Taky jsme měli Mraveniště,ale to je třeba na 4 hodiny. A kupodivu skluzavky co byli u her 100+1 je baví dodneška.
Sama musíš vědět co by ho bavilo, já si třeba myslím, že je zbytečné kupovat Carcasoone pro děti a podobně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.