| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já daruju dál
já poprvé v životě dostávám a to pro nejmenšsího syna.. kluky mám dva, jsou od sebe o osm let a přesto, že nejstarší je dost drobný a nejmneší naopak je proti nim ve 3 letech cca o 1 0 cm vyšší než byly sourozenci, dávám věci všechny švagrové - jsme taky v bytě, místa málo... nenechávám ani hezké kousky a prostřední je holka a nechce mi to nosit. Nechala jsem akorát lední brusle.. švagrové bych je klidně pučila, ale kluci její mají velké nohy a bruslit nechoděj.

švagrová mi za to vozí pro nejmenšího - boty a oblečení to co odnosí její po mém + to co třeba ještě dokoupí (nevím teda esi všechno), ale oblečení i bot bývá dost, oni žijou v německu a sou tam jiné poměry, takže mám pak třeba čtvery zimní boty ve velikost 27 nebo.. tak
vozí mi už boty i 30 a náš nejmladší má 25 s bídou.. takže nechávám jeden hezký pár a zbytek daruju kamarádkách, případně i nově na charitu, konečně tu máme kontejner.
Další věci mi dává kamarádka, které já zase posílám pro její holčičku a ona mě dává po synovi. Tomu je teprve pět, ale je obr, velikost má skoro jako ten můj 11 ti letej.
Takž rovněž..

triček se mi kolikrát sejde i 30 od stejné velikosti ve velice slušném stavu, takže podaruju jednu kamarádku a podaruju druhou a nám ještě zbyde dost.. stejně tak i s bundama a spol.. nechávám, jen co unosíme.. to co je velké, větší.. nechávám max jeden pár od druhu.
Jestli mi někdo bude dávat později netuším.. ale nejsme neafukovací.
Finančně jsme si teď trošku polepšily, konečně nám přiznaly příspěvek na prostřední ADHD a PAS a já začala od září chodit do práce.. ale i tak máme dluhy.. a otáčím pořád každou korunu a taky navíc budeme platit školku za dvě děti + nejstarší je na gymnáziu.

Já osobně toto s manželem ani neřeším.. on vidí jen krabice, když přijdou od kamarádky, nebo je švagrová přiveze..
já mám ráda, když věci slouží a ne leží roky.
Mohla bych si jako schovávat po nejstarším , páč většinu věcí kupuju nových, dostali jsme jen párkrát a pár kousků, mám nejstarší dítě v rodině.. ale leželo by to tu minimálně nevím 4-8 let, podle toho jak nejmenší poroste a mezitím by to přesně jak píšeš spuchřelo, steřelo.. to radši ať to někomu dělá radost a nosí to, i za cenu toho, že se to zničí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.