| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím holky a moc děkuji vám všem za podporu, budu ji potřebovat.

Jájo, Hani-díky. Nedělám si naděje, ale doufám, že to Malinká přežije s méně infekty, než Marušátko. Dneska odpoledne začala STRAŠNĚ JEČET při čůrání, ale děsně a ona není hysterický typ. Tak jsem pipinu namazala, že se uvidí, ale už jsem tak asi věděla. Druhé čůrání ještě hůř a to mně ujistilo, že má zánět a tak jsem fičela do lékárny. Má sirup a tak se hrozím noce. Třetí čůrání řvala a skákala na záchodě, že jsem se málem rozbrečela já. To je strašné. Nemá horečku, ani teplotu, nic! Jen rýmu a občas kuckne.

Zerat díky za povzbuzeni~s~ i za tip-jsem ráda, žes napsala postřeh. Mohu zkusit i toto, myslím, že to není nic proti ničemu. Díky! I na netu jsou protichůdné názory a v lékárnách potřebují prodat, co si budeme povídat:-)
AD Plyšáci - máme doma taky pytle plyšáků. Vždy to po roce schovám a vytáhnu jiný. Občas vozím do Klokánku. Kdyby někomu scházely, ráda zašlu i ten pytel celý~;)

Loentýnko - sem s fotem i koněm! ~:-DPakliže je růžový, nebo pastelový a je hebounký, vyvážím zlatem. Já jsem oběhala hodně obchodů. jsou poníci, jo, ale buďto krásní, ale hnědí a nebo růžoví, ale to jsou ti Pinky cosi, Mluví, chodí a tak, ale Malinká povídala že to ne, že chce jiného, plyšového. Dokonce jsem koupila a ona povídá " to není lůzový plysový" Byla to kombinace gumy a maka. Nemá moc přání, poníků máme mnoho, ty maličké a tak a nyní se zamilovala na návštěvě do toho typického, sladkého a už 2 měsíce jí nejde z hlavičky. Co jsem objednala, tak mi poslali, že není skladem, až bude, dají vědět. No, kdysi toho bylo všude plno, dneska ani tesco nemá. Byla jsem tam dnes rovnou z lékárny.
Leontýnko - i já držím palečky, není to jednoduché, doufám, že natrefíme brzy a dobře!

Ad práce. Upadám do depresí~q~ Už nás vidím černě. Trošku jsme se zmohli, doplatili barák, konečně koupili nové auto, nemusím úplně otáčet korunu, jen stačí šetřit a nyní tohle. Uvažuji, že půjdu s VŠ dělat Marušákovi šéééfa~t~~t~ Tam je priooritou VŠ NÉ ODPRACOVANÁ LÉTA~t~pardon za CapsLock. Ten by čuměl~j~

Zerat-ad byt. Máte relitku? My jsme prodávali dům a docela jsme se dobře dohodli s realitkou. Žádná smlouva, jen ústní dohoda, ale veškerý servis. Pokud bychom si našli kupce sami, žádná provize za odstup, nic. Paní byla milionová, makala, starala se kompletně. Kdybys chtěla, dám kontakt.Jinak doufám, že se prodej zdaří, my měli hodně štěstí, myslím, že více, než si uvědomujeme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.